4 nyansatte fra intro til montering

publisert   |  
Nyheter

Velle har nå ansatt 4 fra intro til montering. De nyansatte er fra venstre: Myassar Al Jneid, Zara Asad, Zuher Ibesh Abdo og Murad Abdulalim Umer

også er det Eddy på høyre og Maher bakerst.

 

Mayassar er 53 år fra Syria, hun kom til Norge i 2017. Hun har vært på Velle i 3 og et halvt år, før hun kom hit jobbet hun med baking i Syria.

Zara kom til Norge i 2017 og bor nå i Færder kommune, hun er 50 år fra Irak men vokst opp i Iran. I Irak var hun en skredder som sydde og jobbet med persiske tepper. Hun har vært på Velle i 3 år og vært innom kantine og litt forskjellig før det ente opp med montering. Hun sier også at hun er veldig takknemlig for alle som hjalp henne på veien til å få jobb.

Zuher er 50 år fra Syria, han kom til Norge i 2018. Han var først på Eik før han kom til Velle i 2020, så han har bare vært her i litt over 1 år. Zuher har også erfaring som skredder.

Tilslutt har vi Murad, han er 32 år fra Etiopia. Han kom til Norge i 2017, var først på eik. Murad har vært på Velle i 2 og et halvt år nå og trives med montering. I Etiopia jobbet han i butikk og gikk på skole, han er spesielt god i matte.

 

Disse 4 har virkelig stått på, jobbet fra de var i praksis i våres og gjennom hele sommerferien. De er et godt eksempel på at det lønner seg å stå på, nå har de fått jobbkontrakt her!